Lørdag 28 Juli 2012 Årets våteste lørdag ?

Da var det igjen dags for Økerns mixturnering !
Denne lørdagen hadde 16 lag meldt sin ankomst. Noe som må ses på som veldig bra, værmeldingen hadde ikke vist seg fra sin beste side

Og det var ikke lite regn som kom denne lørdagen. Vi visste på forhånd at banene ville bli gjørmete, og ikke ville kreve det meste av leggerne. Forholdene for skytterne derimot ville bli vanskeligere. Banene holdt bedre enn forventet, og en del av kampene ble veldig gode. Men som sagt, litt «bingo» ble det jo :-)

Selv om det ikke direkte var noen sommerfølelse blandt spillerne, så virket det som om de hadde en hyggelig dag!

Ronny G hadde nylig ankommet fra ferie i Frankrike, hvor premiestigen er annerledes enn her til lands. Premieutbetaling i vinnende matcher, med stigende summer jo lenger man kommer.
Dette ble utført også under denne turnering. Alle puljevinnere fikk igjen startavgiften, samt nye premier til vinnerne av ¼-finalen. Selvfølgelig var det premiering til 1-3 plass. :-)

De som behersket spillingen best denne dagen, var våre egne Ronny G og Lisbeth F. De hadde tatt med seg Robert P fra Groruddalen Petanque Klubb. Noe som skulle vise seg å være lurt. Robert storspilte i finalen, og den ble vunnet lett ! :-) Mot et annet lag fra GPK, Camilla H, Lars B og Andre E, som i finalen ikke klarte å finne storspillet. Kanskje hadde det med at det andre finalelaget presset på som aldri før ! :-)

Tusen takk til Marte som hadde kioskvakt deler av dagen :-)

Tusen takk til : Hanne A, Maija J, Charlotte B, Lisbeth F og Ronny G for svinaktig god hjelp til å rigge alt ned på slutten av dagen !
Alt var klappet og klart ved 18-tiden, takket være dere :-)

User_128x128