Så var vi igang !

Den store sesongpremieren var endelig her! Påsken har vist seg fra sin beste side, men da sesongpremieren stod for tur, ja da kom « drittværet»
Men det stoppet ikke 36 lag… 108!!! spillere fra å stille opp i Frognerparken. Vår-yre og klare for dagens kalde dyst. Og kaldt ble det, ja et øyeblikk der tror jeg det var ganske mange som ikke kjente fingrene sine i det hele tatt! Og kanskje ikke resten av kroppen heller.

10 spillere fra ØPC stilte til start:
Hermann hadde tatt med seg pappa’n sin Roger, og Ronny G, Ett sterkt lag som tok seg helt til kvartfinalen. Her røyk de med knappest mulig margin, 12-13 i sudden death.. Sikkert ergelig for unge Støa, som hadde spilt stødig og godt hele dagen.

Charlotte hadde skaffet seg lag, gjennom diverse media, og spilte sammen med Svein W og Lars Hovind-Sande fra OPC. De spilte nok mange gode kamper, men det holdt ikke helt frem.

Siri I og Ellen A hadde tatt med seg Camilla H fra «nabolaget» Heller ikke de tok seg frem til sluttspillet. Noe som kanskje er greit, to gravide damer må jo komme seg hjem på sofaen :-)

Hanne A og Lisbeth F hadde tatt med seg den fremadstormende skytteren Ranu H fra OPC. Det viste seg at det nok var litt for kaldt for den lille jenta, så vi måtte gjøre noen bytter innad i laget. Men det holdt til kvartfinale, noe som er ganske bra ;-)

Maija stilte med veteranlaget sitt, som skal prøve å kvalifisere seg til EM for Veteraner. Signe og Ståle var stødige hele dagen, og med mange «knalltreff» fra Maija, gikk det helt til semifinale. Her ble det stopp, mot en annen fra klubben, husbond og ØPC’ egen Larry Young

Larry stilte også med sitt veteranlag, Morten T fra Fpk og Odd P fra BF II. De har nok spilt stødig hele dagen, for helt til topps skulle det gå! I finalen, slo de OPCs lag, Lars Bentsborg, Ulf og Mommo. En stor prestasjon av vår egen Larry Young
Stort gratulerer til unge Young! Godt Jobba!

ØPC klarte med dette «å sope» til seg en hel haug med ranking poeng, så gratulerer til alle
klubbens spillere som stilte opp denne dagen
Takk til OPC for en vel gjennomført turnering med Caroline i førersetet

User_128x128