Seriekamp mot Holmestrand 2 ( en snutt fra Ellen A' synsvinkel :- ) )

.
Da var det tid for å spille vinterserie i Holmestrand. Heldigvis for Siri og meg oppdaget vi at vi skulle til Holmestrand, og ikke til Vestby før vi kom til Økernkrysset.
Det ble Lisbeth og Erik, Siri og meg som skulle spille sammen mot Ole og Gunn Trine på det ene laget og Jan Åge og Bjørn Arne på det andre.
Siri og jeg startet med friskt mot på en vanskelig bane, og vi tok ledelsen tidlig fra start. Men når holmestrand som er på hjemmebane legger 9 poeng i løpet av to runder tok de oss igjen. Stillingen ble til slutt 9-13 mot Jan Åge og Bjørn Arne.
Lisbeth og Erik møtte Gunn Trine og Ole. Dette ble en lang kamp som de mente de burde tapt, men gamle travere som de er så halte de seieren i land. Gøy å se Erik på banen igjen, og jeg tror han koste seg for smilet satt løst. Det ble til slutt 13-12.

Så var det klart for andre runde og vi byttet motstander. Her fikk Lisbeth og Erik en lett match og var tidlig ferdig og resultatet ble 13-3
Siri og jeg følte vi hadde god kontroll på kamp nr to. Siri spilte utrolig god petanque i begge kampene, og det var vel kanskje fordi hennes gamle læremester Erik var der og fulgte med i øyekroken.
Så alt i alt var det en hyggelig kveld i Holmestrand med hyggelig publikum, god servering og
3-1 til Økern.
Ellen

User_128x128